Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Itt szoktam pihenni, itt otthon vagyok

Terasz 6. rész Hemingway étterem

2017. augusztus 25. - Krajec Krisztian

img_6156.JPG

Tóparti gasztrokaland Budapest szívében!
Ritkaság számba megy Budapest szívében tóparti éttermet találni... pedig található egy ilyen Budán, ami nem más, mint a Hemingway Étterem! A megunhatatlan terasz Budapest múltját és jelenét is képviseli egyben. Azon csodás gasztronómiai élményt nyújtó helyek egyike, melynek egyedülállóságát nem lehet kétségbe vonni.

img_6154.JPG

Már a Feneketlen-tó és a körülötte zöldellő liget is elragadó, sétálásra csábít a város forgatagában. A teraszról felejthetetlen kilátás nyílik a Feneketlen-tóra, a szépen kialakított nádasokra, melyek látványa elvarázsolja a szemlélőt, és a gyönyörű szökőkút játéka kifejezetten emeli a hangulatot, ha itt étkezünk. Mindez a panoráma természetesen még fokozható az esti órákban, hiszen kivilágítva még a fények játéka is hozzátesz a terasz hangulatához.

img_6151.JPG

Ha romantikáról, egyedi vacsoráról van szó, korántsem találhatunk ennél alkalmasabb helyet!
Az étterem már régóta utánozhatatlan miliővel fogadja vendégeit, minden korosztály számára tartogat valami érdekeset és újat: laza eleganciát sugároz a letisztult vendégtér, a fehér abrosz a gyékénybútorzattal kombinálva.

img_6149.JPG

Véleményünk szerint itt aztán nem lehet panasz a hangulatra egy üzleti ebéd vagy baráti beszélgetés alkalmával, hiszen a Hemingway Étterem minden szegletében felfedezhetünk valami érdekeset.

img_6153.JPG

Ha szeretnénk, beülhetünk a kandalló mellé egy kényelmes bőrgarnitúrába, és választhatunk egy koktélt a minőségi italkínálatból; a terasz adta tóparti feeling-et is megélhetjük náluk.

img_6150.JPG

A zöldellő környezetet még megspékelték azzal, hogy az étterem belső terében is találkozhatunk a külső tükörképével: igyekeztek sok növényt elhelyezni, mely nyugalmat áraszt már az étterembe léptünkkor is.

AirChef

Cím: 1113 Budapest Kosztolányi Dezsô tér 2.

süti beállítások módosítása