Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Sziget, a mindennapok rohanásában

2017. július 30. - Krajec Krisztian

img_5643.JPG

Bemutatjuk a hiánypotló PRE-GO-t a Széll Kálmán téren!  A nagyvárosi embernek egy megálló a rohanásban, egy hely ahol megpihenhet. A Széll Kálmán tér egyik szegletét bérelték ki maguknak azzal a céllal, hogy alapvetően egy tranzit téren állandóságot képviseljenek, és kiszolgálják az itt áthömpölygő emberek igényeit. Az adott lokációnak egyszerű törzshely, de e mellett minőségi megoldást nyújt az átutazóknak; a gyors kiszolgálásra építve lehetőséget ad egy kávé, szendvics, vagy tészta elfogyasztására.

img_5644.JPG

A tematika kialakításánál komoly piackutatási adatokra építve választották ki a legmegfelelőbbet, mely alapján két csoport alakult ki a kávé, illetve a tészta ételek kedvelői között. Ez első hallásra furcsa párosításnak tűnhet, viszont a világ nagyvárosaiban számos példa mutatja életképességét.
A PRE-GO (mielôtt továbbmennél) szlogen fémjelzi, a  brand egyszerű, letisztult arculata mellett elegánsan kivitelezett, de gyorséttermi jellegű belső térrel várja a betérőket, harminc férőhellyel.

img_5640.JPG

A galériáról elmerenghetünk a Széll Kálmán tér „lábunk alatt” zajló eseményein, a pörgő város szemünk elé táruló látványa mellett fogyaszthatjuk el kedvenc kávénkat.
Ha már kávé, akkor fontos megemlíteni a vendégtérben elhelyezett saját pörkölőjüket, ami egyrészt természetesen garantálja a jó minőségű és állandóan friss nedűt, másrészt pedig a pörkölés folyamatából adódó kellemes illataromákkal csábít minket a fogyasztásra.

img_5641.JPG
Az ételválaszték helyben, frissen készült tésztákra épül, melyek már 11:00-órától elérhetôek! Gorgonzola kék sajtos tészta, mákos és diós tészta, Róma paradicsomos-bazsalikomos tészta; és van egzotikusabb variáns is: a Bombay pikáns curry-s, ami kókusztejjel, gyömbérrel, lime-mal spékelték meg. (590-1090Ft) Tészta-, illetve szendvics menük lehetőségével várják az ebédre betérőket, amihez természetesen üdítő is jár (1350-1450 Ft).

img_5648.JPG

Ezek mellett szendvicsek (590-990 Ft), és ugyancsak helyben készült péksütemények (220-490 Ft) készülnek a vendégeknek. Gondoltak az ételérzékenyekre is: gluténmentes szendvics, és speciális - külön főzött - gluténmentes tésztát is tartanak a palettán.

img_5646.JPG
Az üzletpolitika részét képzi az elviteli lehetőség: akár már reggel is megvásárolható náluk az ebéd, mivel a frissen készült tésztát és mártást visszahűtik. A PRE-GO hiánypótló megoldást talált a gyors és megbízható alapanyagokból előállított napközbeni étkezésre, és jövőbeni tervük még néhány hely nyitása a városban.

img_5647.JPG
Mivel szándékukban áll a városi emberek számára egy igazán laza megállóként funkcionálni: kéthetente, csütörtök estéken afterwork pary-t is rendeznek, „Ereszd ki a gőzt!” jeligével, amire szeretettel várják a munka után kikapcsolódni vágyókat. Ekkor a már számos díjjal kitüntetett DJ Daniel gondoskodik a kiváló hangulatról, hogy a kedvenc ételeket fantasztikus zene mellett fogyaszthassák a vendégek.

img_5645.JPG
Megkóstoltuk tőlük egy-egy tészta menüt: nyugodtan elmondható, hogy finom és bőséges adag került asztalunkra. Ebből a tapasztalatból adódóan mondhatjuk: megálmodott tematikájuk bevált, érdemes kipróbálni őket!

AirChef

Cím: 1024 Budapest, Széll Kálmán tér - támfal épület 2. 

H-P 7-19
SZ-V 9-19

Fotók: Pre-Go 

süti beállítások módosítása