Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Hashimoto hat generációs étterme

2017. május 30. - Krajec Krisztian

 

img_4718.JPG

Shinji Hashimoto a hetedik generációs Hashimoto étterem tulajdonos, egy édesvízi angolna, vagy másnéven unagi, éttermében a Tokiói Bunkyo kerületében. Rántott angolnákat szolgálnak fel rizzsel, egy tara mártással, amely 200 évre nyúló titkos receptből készül!

img_4719.JPG

 

Hashimoto a Michelin nagy felfedezettje , de amint az alábbi videóból látható, Shinji egy alázatos srác, és úgy tűnik, szinte akkor a legboldogabb, amikor az angolnákat készíti.

img_4721.JPG

De nem ez az egyetlen Michelin csillagos unagi étterem!

img_4720.JPG

 

Michelin csillagot szerzett még a Chan Hon Mengre, a szingapúri világelső Michelin-csillagos utcai éttermében, aki azóta bemutatta az étterem láncát Ázsiában.

süti beállítások módosítása