Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Bocanova

2017. szeptember 22. - Krajec Krisztian

img_6582.JPG

A Bocanova két arca nyilvánvalóan a két üzlet elhelyezkedéséből adódik. Az egyik a belváros nyüzsgő vérkeringésében, a Somogyi Béla u.-ban, leginkább a turistákra épít, a másik pedig kissé kijjebb, a pörgéstől messzebb, a Kassai téren, a törzsközönségre és a magyar vendégekre számíthat. Rengeteg visszajáró vendéggel rendelkeznek, ez egyrészről a folyamatos jó minőséget, másrészről pedig az otthonos hangulatot mutatja. Két éve lett egy kisebb átalakítás az üzletben, és kialakítottak egy elszeparálható helyiséget, ahol szükség esetén rendezvényeket tudnak kivitelezni.

img_6583.JPG

Így az étteremben 145-150 ültethető emberrel büszkélkedhetnek, ha ehhez még hozzávesszük a terasz 20 főjét, kifejezetten nagy befogadóképességet tudhatnak magukénak. A névből adódóan már sejtheti mindenki, hogy olaszos konyhát visznek és elég vastag, 140 -150 tételből álló étlappal üzemelnek. Ez első hallásra nagyon soknak tűnik, sőt, heti ajánlattal, séf ajánlattal is színesítik az így is tetemes ételkínálatot.

img_6584.JPG

Erre azért is van szükségük, mert rengeteg visszajáró vendégük van, előszeretettel járnak hozzájuk ebédre és vacsorára is. A vendégkörük már megszokta ezt a választékot, és a konyhai kapacitást is ehhez tervezték. Minden ételüket frissen készítik, olasz alapanyagokat, saját tésztát használnak, ezért néha kicsit hosszabb lehet a várakozási idő, viszont garantáltan minőségi ételt tesznek az asztalra.

img_6585.JPG

Mint olaszos hely, természetesen a pizzákért is számtalan vendég érkezik hozzájuk, de mivel a belvárostól távo,l viszont annak vonzáskörzetében, elérhető közelségben vannak, áraikkal 20-30%-al verik a belvárosi éttermek árszínvonalát.

img_6580.JPG

A környék nagy örömére házhozszállítással is rendelkeznek, kihasználva konyhájuk nagy kapacitását, és hogy lefedjék az összes igényt, a mellettük lévő cukrászda is hozzájuk tartozik. Így a kávézástól a sütizésig, a vacsorától a pizzázásig, a nyugodt esti borozástól a teraszon ücsörgős sörözésig, mindennel szolgálni tudnak.

img_6581.JPG

A Bocanova elég jól meglovagolja a gasztronómia számos szegmensét, és sokan szeretik őket, ebből adódóan biztos jó választás, ha betérünk hozzájuk.

 

AirChef

Fotók: Bocanova

Cím: 1142 Budapest, Kassai tér 14.

süti beállítások módosítása