Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Fagylaltok a jövőből

2017. augusztus 27. - Krajec Krisztian

img_6188.JPG

A vegán fagyizó!
A Spillion Kortárs Fagyizó ötlete abból a tényből indult ki, hogy ma már sokan, egyre többen keresik a vegán fagylaltokat. Egyrészt a trend miatt, másrészt a különböző érzékenységek okán is - a kezdeményezés életképes lett és hiánypótló is egyben.

img_6187.JPG
A Spillion design-ja nagyon vibráló, fiatalos. Egy színes világba csöppenhetünk bele, ami persze nem véletlen, hiszen a tulajdonos divattervező múltja segített a kreatív megoldásokban és az egész brand felépítésében.
A Spillionban kapható fagylaltok mindegyike tej-, tejszín és zselatinmentes - nem tartalmaznak semmi olyan állati eredetű alapanyagot, amit a vegánok nem fogyasztanak. Víz és olívaolaj felhasználásával készülnek a fagyik, a cukrot a stevia helyettesíti - így a sok cukorbeteg és laktózérzékeny embernek is olyan alternatívát ad a hely, amit másutt nehezen találnak meg.

img_6189.JPG
A tulajdonosok a vendégek ízlésére és igényeire is odafigyelnek, folyamatosan velük teszteltetik az új ízeket - ami pedig beválik, beépítik a kínálatba. Az ízek között találkozhatunk itt a rozmaringos áfonyával vagy a jalapenos mangóval is... de természetesen az alapfagylaltok sem hiányozhatnak a kínálatból. Minden héten van egy extra termék: egy alapíz mellé hozzápasszintanak egy egyedi variánst.

img_6190.JPG
A Spillion különlegese abban is rejlik, hogy aligha találhatunk még egy olyan "mentes fagyizót", ahol ekkora a választék! Természetesen a télre is sok finomsággal készülnek, mert itt mindig történik valami új, vagy különleges.

AirChef

Címek: 1065 Budapest, Nagymező utca 36.

             1211 Budapest, Karácsony Sándor utca 10/A

süti beállítások módosítása