Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Zing kitchen and Co. nem csak hambi

2017. május 15. - Krajec Krisztian

 

img_4362.JPG

ZING Kitchen! Nem véletlen van kiemelve a konyha szó. Sokan, ha meghallják a ZING-et, egyből a hamburger jut róla eszükbe. Ezt viszont helyesbíteni kell, mert a ZING Kitchen, a Nádor utcában jóval több ennél. A többi egység gyorsétterem jellegű, itt a hamburgerek mellett viszont egyéb, egyszerű, de annál professzionálisabban elkészített fogások is az étlapra kerültek.

img_4364.JPG

Minden héten van ebédmenü, déltől négyig, ezt főképp a környéken dolgozóknak találták ki. Mindig van előétel, vagy leves, 4-5 féle főétel és kétfajta desszert. A hely indulásánál a Wagyu burgert kiemelten kommunikálták, de mivel ez szezonális, már csak ebben az egységben kapható. Viszont, aki ezt szereti, steak formájában este, à la carte, megkóstolhatja.

img_4363.JPG

Takács Lajos séf elmondta nekünk, hogy törekednek az egyediségre, erre példa a kacsazsírban készített burgonya. Kiemelte a steakeket, a balatonfenyvesi angus marhát, és hogy Zichy Mihály úr Wagyuját használják, amibõl olyan részeket vágnak ki, amit máshol nem használnak steaknek. Roppant jó volt tapasztalni, hogy saját kávéval dolgoznak. Mivel az ötödik kerületben sok speciality kávézó van, fel kellett venni a kesztyűt.

img_4365.JPG

Meg is tették, a Casino Moccával kooperálva, nagyon finom, egyedi kávéval rukkoltak elő, azt vallják, nagyon is jól, hogy nem csak a minőségi étel a fontos, hanem a teljes élmény markáns része a jó fekete. A koncepció kifejezetten arról szól, hogy a Zing név hallatán az emberek a minőségi ételekre gondoljanak.

img_4366.JPG

Italválasztékukban is a házi szörpök, gyümölcslevek, és a frissen facsart italok, egészséges vitamixek, smoothiek szerepelnek. A legkedveltebbek egyike az almafröccs, amit mi is kipróbáltunk és igazán meggyőző, mikor a szemünk előtt facsarják friss gyümölcsből, azt pedig mondani sem kell, hogy rendkívül zamatos, frissítő nedű. A Zing Kitchen egy igazi, pörgős design hely, remek választékkal és annál is remekebb hangulattal. Mindenkinek ajánljuk!

AirChef

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 17.

süti beállítások módosítása