Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Vidéki gyönygyszem az A2 gastro caffé

2017. április 03. - Krajec Krisztian

img_3602.JPG

Egy újabb gyöngyszemre bukkantunk, épp Szegeden! 2016. október 24-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára. Nagyon örülünk, hogy nemcsak Budapesten nyílnak minőségi vendéglátó egységek. Az A2 tökéletesen tükrözi a mai trendeket, letisztult formáival és bisztrós jellegével! A belső abszolút megfelel a mai kor elvárásainak, fiatalosságot és ötletességet sugároz! Jó azt is látni, hogy hozzáértő szakemberek vezetik a bisztrót, Talmácsi Ádám, aki egyben a séfet is megszemélyesíti.

img_3607.JPG

De van még két kulcsember is, Vas Melinda és Tatár Tibor, akik így, már hárman kiegészülve, viszik lendülettel a helyet. Az ételek tekintetében is a trendeket követik, egy kis csavarral megfűszerezve és így teszik olyan Ádámosra az ételeket, hiszen példaképei között szerepel Bíró Lajos, aki igen nagy hatással volt munkásságára.

img_3605.JPG

Megemlíteném azt is, hogy az ételek mellett a kávéra és a borra is szenteltek időt, és abból is minőségit nyújtanak. Itt mindenki megtalálja, amit szeret, hiszen ha épp siet és nincs ideje, fogyaszthat csak egy gyors szendvicset, vagy akár megbírkózhat a 20dkg-os marha bélszínes Burgerrel. Aki viszont egy komplett ebédre, vagy vacsorára érkezik, azok megízlelhetik Melinda desszert remekeit is! Egyszóval, megtaláltunk egy minőségi és a mai trendeken nyugvó, de a hagyományokat nem elfeledő bisztrót !

img_3603.JPG

süti beállítások módosítása