Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Koktél a felhôk között

2017. augusztus 19. - Krajec Krisztian

A semmiből a szakma csúcsára - egy igaz és becsülendő történet! Felhősi Attila fiatal kora ellenére a Kempinski Hotel vezető bártendere. Kiderítettük, hogy miként érte ezt el és milyen út vezetett idáig. Pályája és elhivatottsága példa lehet a mai fiatalok számára, akik eme szakma iránt érdeklődnek.…

Tovább

Terasz az ég alatt és a víz fölött!

Terasz sorozatunk következô szereplôje a Robinson étterem

Robinson Étterem – a tradíciók és a történelem köti a Városligethez. Kétségtelen, hogy Budapest kifejezetten mutatós, ha nem a legszebb teraszai közé sorolhatjuk. 1989-óta létezik, és mára már a Robinson Terasz szinte már intézmény lett. A kis szigetre épült étterem olyan egyedi adottságokkal bír,…

Tovább
süti beállítások módosítása