Gasztronómia a világ körül

Foodyny

Paella weekend

2017. augusztus 25. - Krajec Krisztian

img_6132.JPG

Paella Weekend! 
La Parrilla hétvége – augusztus 26-27-én - gaszrtonómiai szempontból érdekes lehet, miközben teraszuk mellett vízi harmóniákat játszó szökőkút felettébb emeli a hangulatot.
A teraszon látványos sütögetésben lehet részünk: két Paella főzővel találkozhatunk, amiben szemünk láttára fognak elkészülni az ételek. Lesz egy húsos: marhanyak, sertés szűz, császár, csirkeszárny - jó tartalmasnak is hangzik. A másikon pedig a tenger gyümölcseivel incselkedhetünk. A menü - élményszámba menő kínálattal - három fogást tartalmaz, 8900 Ft-ért.

img_6131.JPG
Szabó Péter konyhafőnök ezen az eseményen kitesz magáért, a külföldön megszerzett mediterrán konyhai tapasztalatait most számunkra gyümölcsözteti. Ha már mediterrán, találkozhatunk majd egy jó kis tapas-os tállal, ami kétfős tálakon fog érkezni az asztalra, megrakva rengeteg földi jóval. Peppadew paprika, zöldfűszeres, korianderes és fokhagymás töltelékkel. Lesz három-négy fajta marinált olívabogyó, fetasajttal; Romesco mártogatós; mandulás, sültpaprikás, fokhagymás krém; különböző sonkák és felvágottak. Ezzel a felhozatallal a spanyolos konyha alapremekeit kóstolhatjuk meg náluk. A főétel, a Paella tenger gyümölcseivel, vagy vegyes húsokkal fog érkezni. Megsúgjuk halkan, aggodalomra nincs ok a nagyétkűeknek sem, mert annyit kérhetünk belőle, amennyivel elbírunk, és ha a tányér kiürül, repetázni is ér.
Szabó Péter séf a cukrászat szerelmese is, mindig odafigyel a desszertjeire, ezért biztosak lehetünk abban is, hogy a menü végén a Katalán krém tökéletes befejezése lesz a menünek.

AirChef

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 4.

süti beállítások módosítása