Gasztronómia a világ körül

Koktél in the city

2017. augusztus 11. - Krajec Krisztian

img_5847.JPG

A Gozsdu Udvar veterán bárja átalakulását követően megtalálta a tökéletes egyensúlyt étterem és szórakozóhely határán.

A Gozsdu Udvar szinte követhetetlen tempóban cserélődő vendéglátóhelyei közt biztos pont a Klikk Bistrobar, mely a környezeti zajjal nem törődve, egészen bámulatosan fejlődik. Míg a kezdetekben a Klikk kizárólag az est leszálltával éledt fel, ma már komoly versenytársa az árkádsor szinte bármely éttermének, miközben képes volt megvédeni helyét a turistanegyed éjszakájának hierarchiájában is.

img_5849.JPG

A Klikk sorsfordító újítása minden kétséget kizárólag a konyha alapjaiban való újraszervezése volt, melynek köszönhetően a isteni bárhangulathoz méltó italkínálat a legkülönfélébb, a legmagasabb minőséget képviselő fogásokkal válhatott teljessé. A napfényes órákban erősítő Klikk átgondolt, az arculatához illeszkedő, laza bisztrófogások budapesti mezőnyében szinte verhetetlen: laktató, kizárólag magas minőségű alapanyagokból készült hamburgerek, hagyományos-és vegetáriánus sörkorcsolyák és desszertek mellett a folyton megújuló séfajánlatnak is nehéz ellenállni, ez pedig vissza is köszön a népszerűségben.

img_5848.JPG

A Klikk kettős életének köszönhetően egyszerre képes egy kávé vagy egy isteni ebéd erejéig megállítani a belvárosi munkanapok forgatagát és a város egyik legjobb bárjával bíró szórakozóhelyként bevezetni a pesti éjszakába. Annak ellenére, hogy a két profil gyakran merőben eltérő megoldásokat igényel, a bisztró személyzetének mégis rendre sikerül megtalálnia a tökéletes hangot. A kiszolgálás figyelmes és végtelenül professzionális, mely ritka erény a fővárosi vendéglátóhelyek közt.

img_5846.JPG

A közelmúltban vadonatúj étlappal előrukkoló Klikk a bizonyíték, hogy a Budapesti vendéglátásban végső soron a folyamatos fejlesztés, az önreflexió által a szabad verseny során aratott győzelem az, mely valóban meghatározhat egy prémium szórakozóhelyet.

 

Cím: 1071 Budapest, Király u. 13.

Fotók: Klikk 

A bejegyzés trackback címe:

http://foodyny.blog.hu/api/trackback/id/tr5012734384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Korsót sűrűn emelgetve 2017.08.15. 09:26:25

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Én a kocsmába járok gyúrni, nem lehet megunni, majd Heti sajtót olvasok, hogy ne csak a test kapja meg a magáét. Hétszentség'17/32 2017. 08. 07. Deszkán könyökölve, haverok vidám kvaterkája k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.