Gasztronómia a világ körül

Foodyny

A Világ három legjobb helye amit látnod kell

2017. július 03. - Krajec Krisztian

1. Whitehaven beach-Ausztrália 

img_5252.JPG
A Whitehaven Beach fehér homokjáról ismert. A Strand egy 7 km hosszú szakasz a Whitsunday-sziget mentén. A sziget hajóval érhető el az Airlie Beach és a Shute kikötő szárazföldi kikötőitől, valamint a Hamilton-szigettől. A tengerpart a CNN.com legnagyszerűbb környezetbarát strandja volt. A tengerparton tilos kutyát bevinni és tilos a dohányzás is! Ennek az üdülôhelynek a meglátogatása szinte kihagyhatatlan, érdemes egyik utunkat a jövôben ide tervezni! 

2. Westin Mauis Resort & Spa Hawaii 

img_5253.JPG
A fantasztikus előcsarnok vízesésekkel és medencékkel várja a látogatókat ebben a buja Kaanapali üdülőhelyen, ahol a lenyűgöző táj, a barátságos kiszolgálás, a csodálatos gyógyfürdő és a csodálatos úszómedencék a legfontosabbak. A Ka'anapali Westin Maui Resort & Spa a gyönyörű, fehér homokos Ka'anapali strand lélegzetelállító szakaszán fekszik. Ezt a csodálatos már már filmbeillô helyet kifejezetten családosoknak ajánljuk, hiszen itt gyerek, felnött egyaránt nem unatkozik, hiszen rengeteg programon lehet résztvenni! Abszolút ajánlott helyszín! 

3.  Tündérmedencék Sky szigetén- Skócia 

img_5254.JPG

Ha Skóciában indulunk azt általában hátizsákkal tesszük, most se legyen ez máshogy hiszen a Skye-szigetre, ilyen hátizsákos kirándulást kell tervezni amit melegen ajànlok, hogy látogassuk még az úgynevezett tündérmedencéket! A tündérmedencék Cuillins Hills-ben, Skye-szigeten, Skóciában találhatók. A tündérmedencék tiszta, hideg medencék és vízesések sorozatából állnak, melyeket Allt Coir 'a' Mhadaidh a Black Cuillins lábánál a Glen Brittle-be helyezkedik el! Itt szintén mesébe illô látvány tárul elénk, amit szintén érdemes családosan, de nagyobb gyerekekkel meglátogatni, igazán kicsi gyerekekkel nem ajánljuk mert sokat kell menni, és az akadályok is inkább kalandosak! De az élmény életreszoló lesz, és sokáig tudunk belôle táplálkozni! 

 

süti beállítások módosítása